Juliga proteinbars!

Jag tror jag nämnt det tidigare här i bloggen vid några tillfällen, men jag är ett relativt stort fan av mealbars eller proteinbars som reservmellanmål. Man kan ha dem liggande live varstans utan att de blir dåliga som t ex en frukt eller macka lätt blir. Jag brukar alltid ha nån liggande i väskan, i bilen och i skrivbordslådan på jobbet. Perfekt att ta till när man känner att blodsockret börjar bli för lågt. Oftast är de goda och de är ju åtminstone nyttigare än en chokladbit…

När jag var och skulle fylla på förrådet senast så hittade jag de här två juliga varianterna som jag naturligtvis inte kunde låta bli; Best Bar från Star Nutrition med smak av pepparkaksdeg respektive skumtomte! Bägge var förvånansvärt goda får jag lov att säga, ibland brukar godissmakande bars ha en lite syntetisk och nästan parfymig bismak liksom men bägge de här gick hem hos mig!

Den med smak av pepparkaksdeg ser väl inte så värst aptitlig ut (men gör pepparkaksdeg det nånsin förresten?), men både smak och konsistens känns faktiskt som pepparkaksdeg. I ett blindtest hade jag nog inte kunnat avgöra skillnaden mellan en ”köpedeg” och den här proteinbaren vilket väl får anses vara ett bra betyg!

Skumtomtevarianten sen smakar faktiskt riktigt gott, svårt att avgöra om den verkligen smakar skumtomte utan att jämföra dem sida vid sida, men en smak av marshmallow & godis utan någon konstig bismak som jag var rädd för! Konsistensen är rätt mjuk, inte sådär mjukseg som en skumtomte utan mer degig men det är helt ok tycker jag. Man får ju ta det för vad det är, kosttillskott och inte godis liksom…

Hur som helst kommer det nog slinka ner fler såna här i min korg när jag fyller på med bars nästa gång, man får ju passa på så länge de finns i sortimentet! 😉

 

 

3 reaktioner på ”Juliga proteinbars!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s