Blossa med svarta vinbär och stjärnanis!

Om Blossa 2018 di Limone nu inte riktigt är min melodi så gissar jag att deras andra nyhet för i år är det desto mer i min smak! Alkoholfri glögg med svarta vinbär & stjärnanis! Och kolla in flaskan, såå fin med dekor av broderade bär & blommor! ❤

blossa_svartavinbar[1]

Svarta vinbär är en smak jag kan tänka mig funkar bra som bas i en glögg och stärnanis borde gifta sig fint med de övriga klassiska glöggkryddorna så den här är jag riktigt nyfiken på att prova! Hoppas bara att den är lite mer vuxen i smaken och inte så himla söt som vissa alkoholfria glögger kan vara..

2 reaktioner på ”Blossa med svarta vinbär och stjärnanis!

  1. Anna S skriver:

    Åh. Ja vilken söt flaska! Jag har druckit hemgjord glögg på svarta vinbär. Mycket gott. Så, det är värt att prova tänker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s