Provsmakning av Polly Vinter!

Att det välbekanta choklad- och skumgodiset Polly från Cloetta sedan ett tag har funnits i en mängd olika smaker är väl knappast någon nyhet, men i år lanseras Polly i en julig säsongssmak; Polly Vinter!

img_9853

En påse med med pepparkaks-, clementin- & julkolasmakande Pollygodisar, klart man blir nyfiken liksom! 🙂

img_9858

Och igår hade jag turen att komma över en påse som ungarna och jag kunde provsmaka efter middagen..

img_9857

Första intrycket när vi öppnade påsen var väl lite blandat. Ungarna var överförtjusta, godis en onsdag liksom, hurra! Men jag ska villigt erkänna att jag inte blev stormförtjust över att se de orange bitarna. De bjärt färgade Pollysarna är inte riktigt min kopp med te, de rosa i lakritspåsen är alltid de sista att bli uppätna, liksom de gula i påskpåsen.. Men, man måste ju ge dem en ärlig chans tänkte jag och så högg vi in!

img_9855

De mörka bitarna smakar pepparkaka, inte lika tydligt som t ex dumle pepparkaka, men smaken finns där ändå trots att det tog dottern ett tag att lista ut smaken själv… De orange smakar inte helt oväntat clementin och var faktiskt en inte helt oangenäm bekantskap trots sin skarpa färg! Och följaktligen smakar de ljusbruna julkola, men jag kan inte låta bli att undra på vilket sätt julkola skiljer sig från annan kola? Jag kände bara en typisk gräddig kolasmak jag.. Dotterns favorit blev den första hon smakade, dvs den mörka med pepparkakssmak. Sonen föredrog den gula med clementinsmak och själv kunde jag inte bestämma mig för om julkola eller clementin var godast…

img_9859

Hur som helst var de förvånansvärt goda alla tre och Polly Vinter är definitivt en påse vi kommer att köpa fler gånger!

 

3 reaktioner på ”Provsmakning av Polly Vinter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s