Årets Snällkalender!

Snällkalendern har blivit en klassiker hos oss i december vid det här laget och nu är det hög tid att införskaffa årets version om du inte redan gjort det! Senast den 25/11 måste du beställa om du vill ha den levererad innan den 1/12, här kan du beställa den direkt från Friends. Nytt för i år är annars att den även finns på Adlibris där jag själv bokade min tidigare i höstas, och vill du hellre köpa den över disk så finns den hos Coop, Telia & 7-eleven. Här hittar du storyn bakom Snällkalendern ifall du lyckats undgå den… 🙂

836e23f7-9532-479b-a273-551fcac889bd

Jag rekommenderar varmt Snällkalendern, framförallt till föräldrar eller andra som har med barn i skolåldern att göra. (Det finns tom ett speciellt kit med extramaterial att beställa för den som jobbar med barn!) Vi brukar öppna luckan vid frukost på morgonen, samtidigt som vi tänder kalenderljuset, och läsa dagens ”uppdrag”, eventuellt diskuterar vi hur man kan genomföra det och vad det kan betyda. Sen lagom till middagen summerar vi hur det gått för oss alla under dagen och om det gett några positiva effekter!

5 reaktioner på ”Årets Snällkalender!

  1. Malin skriver:

    Tack snäll för påminnelsen!

    Nu har jag beställt två stycken till barnens klasser, gjorde även det förra året och det blev så uppskattat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s