Nya elljusstakar till ungarna!

Ni som följt mig ett tag kanske minns att jag köpte ny adventsbelysning till barnens rum på Ikea för fyra år sen. De har varit jättefina och har verkligen gjort sig i barnrummen, men nu börjar de bägge två sjunga på sista versen. Speciellt lillebrors med stadssilhuetten som har suttit uppe som nattlampa i hans fönster året runt, men även storasysters (som har farit igolvet vid ett par tillfällen) har fått sig en och annan törn…

Strax efter jag köpte Ikeabelysningarna hittade jag den här från Konstsmide på nätet som jag slog till på när den reades ut efter jul och nu hade det varit fint med ytterligare en i samma stil till det andra barnrummet.

71yu5qtg5xl-_sl1500_

Jag vet att det fanns flera modeller på samma tema (här har jag skrivit om dem) men kruxet är att de släpptes inför jul 2013 och har sen dess försvunnit ut sortimentet…

Men skam den som ger sig! Efter idogt sökande på invecklade produktnummer hittade jag nyss den här på Bygghemmas site! Gissa om jag blev glad när jag dessutom insåg att den var nedsatt i pris… 🙂

71dp0whg0yl-_sl1500_

Nu kan jag låta de utslitna Ikeabelysningarna få ta sig en sista tripp till stadens återvinningscentral med gott samvete. De har fullgjort sina plikter i barnens fönster med den äran de senaste fyra åren, men nu är det dags för lite förnyelse!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s