Julskyltningen på NK, i år får den en extra dimension!

Åh, som jag önskar att jag fortfarande bodde i Stockholm! Jag älskade att promenera förbi NKs julskyltning när man tog kvällsrundan med hunden… Oftast var det rätt lugnt då och man kunde njuta av julskyltningen i mörkret utan att störas av en massa människor…

I år får dessutom julskyltningen en extra dimension genom att man med en app (NK Christmas) själv kan ge delar av julskyltningen liv! Man kommer t ex kunna se vad tomtens hjälpredor (tecknade små möss och fåglar) har för sig i skyltfönstren och ljusgården! Det låter ju hur häftigt som helst tycker jag! ❤

Nu på söndag kl 10.50 rullas gardinerna traditionsenligt upp och avtäcker julskyltningen, så planerar du att gå dit och titta så passa på att ladda ner appen! Här kan du ladda ner den och här finns mer info…

2u681q5yd98ywfnb

Och självklart innehåller julskyltningen alla de traditionella ingredienserna också; magiska karaktärer, specialkomponerad musik och stämningsskapande ljussättning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s