Lussemorgon i oktober!

Jag tror banne mej inte att en gråmulen oktobermorgon kan bli mycket bättre än så här! ❤

Mitt favoritbageri Feldts hade jultema i samband med släppet av sina egna chokladjulkalendrar i morse (finns att köpa här också om de är slut i Feldts egen webbshop!) och när de gör någonting så görs det ordentligt! Det var gyllengula lussebullar högt och lågt, julmusik i högtalarna och bjöds på ekologisk glögg i kön. Stämningen var på topp och jag bara myste!! 🙂

Jag köpte med mig en rejäl påse saffransbullar hem att bjuda familjen på i eftermiddag, men en slank visst ner redan tillsammans med glöggen som en helt rimlig frukost i bilen…

Och väl framme på jobbet åkte såklart julmuggen fram! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s