Nya julstrumpor!

Nu närmar sig mitt förestående BB-besök med stormsteg och ett måste för en fryslort som mig är ett par riktigt varma & gosiga strumpor. Sjukhusgolv har en tendens att vara rätt kalla och att ligga på BB och frysa har jag då rakt ingen lust med. Det blev en snabb sväng in till stan i helgen och inne på HM låg de här godingarna och bara väntade på mig! Varma och gosiga men framför allt ursöta och juliga! Och dessutom till nedsatt pris… 🙂

Klart jag inte kunde motstå dem, så nu är BB-väskan officiellt färdigpackad!

 

2 reaktioner på ”Nya julstrumpor!

  1. frida skriver:

    Söta 😍
    Men om jag får ge dig ett råd (jobbar som sjuksköterska på en gynavdelning) sjukhusgolv är ofräscha och fulla med bakterier, så spara de söta sockorna tills du kommer hem, eller ha iaf tofflor på dig😊
    Grattis till snart mamma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s