Perfekt och lagom juligt mellis!

Nu har bägge mina stora ungar börjat få lite julfeeling! De frågar efter både must och tomtegröt samt det bästa av allt; skånska pepparkakor till mellis!

Med lite ost & smör på så funkar de perfekt som ”efter-skolan-mellis”!

Har för mig att jag bakat egna tidigare men kan för mitt liv inte komma på vilket recept jag använt. Har ett svagt minne av att det egentligen var ett recept på deg till pepparkakshus men att det blev tjocka och härligt mjuksega pepparkakor av dem när man bakade ut degen… Jag får helt enkelt djupdyka i mina receptgömmor och se vad jag hittar! 🙂

En reaktion på ”Perfekt och lagom juligt mellis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s