Saffranspremiär!

Äntligen har jag smakat säsongens första saffransbröd! Eller ok, jag ska erkänna, det slank ner en påse saffransgifflar i kundvagnen när jag handlade i förra veckan… Men sen dess har jag haft ett jättesug efter söta bakverk med saffran!

Så igårkväll (när jag letade efter mitt gamla recept på skånepepparkakor i gömmorna) så hittade jag, som av en slump, receptet på saffransskorpor. Och vem är jag att motstå högre makters tecken? Klart jag var tvungen att baka en omgång härligt gyllengula och spröda saffransskorpor!

Och för att lyxa till det lite extra (och verkligen tillfredsställa mitt saffranssug) så dubblade jag mängden saffran i receptet!

Den stora frågan är nu hur lång tid det dröjer innan den här omgången skorpor är slut och jag måste baka en ny sats..

Sa nån till helgen..? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s