Årets första (och största) pepparkaksbak är avklarat!

Och för första gången i mitt liv kollar jag elpriset innan jag sätter igång. Konstiga tider vi lever i…

Men bakat blev det! 🙂 Hela degen på drygt två kilo som jag satte i veckan gick åt. De två yngsta i familjen bakade ut varsin plåt med kängurur, bilar, krokodiler och rymdraketer, medans stora tjejen gick all in för polkagriskäppar, renar, julgranskulor & snöflingor. Själv satsade jag på lite mer klassiska former; hjärtan, grisar och gubbar är mer min melodi! Premiärbakade med min nya lilla hjärtegris också! ❤

Nu har vi åtminstone pepparkakor så vi klarar oss till lucia (hoppas jag)! Vill du ha tips på recept & tillvägagångssätt så kolla in det här inlägget!

Men jag blir lika förvånad varje år när jag plockar fram lådan med pepparkaksformar. Rensade jag inte och skänkte bort en massa formar förra året? Hur kan då lådan fortfarande vara överfull..? 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s