Bild

Juligt sovrum?

Började fundera lite igår efter att ha läst inlägget om ojuliga rum på http://annasjul.blogspot.se/2013/10/hur-gor-man-ett-ojuligt-rum-juligt.html.

Själv är jag inte mycket för julgardiner (eller gardiner alls för den delen!) och liknande jultextilier, men kom på att jag ju ”vintrade” till vår sänggavel förra helgen.

Det tog mig (och maken) knappt 20 minuter att byta tyg på den (för övrigt världens enklaste sänggavel att göra själv, en plywoodskiva klädd i skumgummi och sen fasthäftat tyg utanpå det) och jag är faktiskt riktigt nöjd med resultatet! Kanske att jag lägger till några röda eller andra ”juliga” örngott när det närmar sig jul… Tyget med stockarna kommer från tyg.se, men jag har för mig att t ex Ikea har (haft?) ett liknande.

En reaktion på ”Juligt sovrum?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s