Julpynta i sovrummet..?

Sovrummet är nog det rum i vårt hus som är mest eftersatt när det kommer till julpyntning. Jag har skrivit om det här vid ett tidigare tillfälle, men det blev aldrig mer den gången än sänggaveln med fototryck av timmerstockar samt en adventsljusstake i fönstret. Men i år är jag så himla sugen på att göra nåt mer! Jag vill försöka få in lite ”Lexington-känsla”, fast utan alltför mycket extra kuddar och plädar (sängen måste vara snabb och enkel att bädda, annars blir det inte av!)..

Så ett snyggt påslakan och snygga örngott är ett måste, kanske nåt i stil med det här från HM för några år sen, gärna i mjuk och skön flanell..?

Hittar inget liknande nu (är kanske lite för tidigt på säsongen), men Ikea har Kustruta som man skulle kunna utgå ifrån om man inte hittar nåt bättre. Så här nånting, fast kanske med en röd filt ovanpå?..

Eller, det behövs ju egentligen inte ens nåt rött inslag, är inte det här mysigt och vintrigt så det förslår ändå..?

Och så kan kanske mitt älskade lilla juletræ från förra året få flytta in för lite juliga vibbar..? Nu är jag nog någonting på spåren här, i år kommer det bli ett juligt sovrum hemma hos oss! 🙂

2 reaktioner på ”Julpynta i sovrummet..?

    • Julpussar skriver:

      Bra tips, men vi har tyvärr inget sånt ställe att pynta på i sovrummet, då får man göra det mesta av sängen istället! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s