Porslinstomtar som ligger ner, vad är grejen!?

Att jag gillar att spana runt på loppisar och second hand så här års är väl knappast någon hemlighet längre. Nyligen outade jag ju dessutom att jag gått och blivit lite småförtjust i porslinstomtar, så numera ingår såna i min lista med saker att hålla ögonen öppna efter.

En sak jag dock har reflekterat över på mina loppisrundor är varför så många porslinstomtar ligger ner?

Vad är grejen liksom..?
Har de blivit för trötta för att stå upp av allt julklappsutdelande? Är de kanske lite kramsugna och ligger och väntar på att tomtemor ska göra dem sällskap, eller har de helt enkelt fått en nubbe för mycket innanför tomterocken så de behöver sova ruset av sig en stund för att inte åka fast för renfylla..?

Ja, inte vet jag. Men nä, där går min porslinstomtegräns (just nu i alla fall)… Inga liggande tomtar i mitt hus! 😉

2 reaktioner på ”Porslinstomtar som ligger ner, vad är grejen!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s