Glöggsylt till mandelmusslorna!

Hittade ett spännande recept på glöggsylt som jag bestämt tror att jag måste prova i år!

Ni vet de där receptbroschyrerna som brukar hänga i gången med mjöl, gryn & socker i livsmedelsaffären, oftast bryr jag mig inte om dem, men den här gången gjorde jag ett undantag och plockade med mig en broschyr från Kungsörnen hem.

…och tur var väl det! För i den väntade ett superspännande recept på glöggsylt som jag bara måste testa! kan tänka mig att sylten skulle funka inte bara till mandelmusslorna som de tipsar om, utan även till scones eller varför inte till ostbrickan..?

En reaktion på ”Glöggsylt till mandelmusslorna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s