Jultecken i Köpenhamn!

Under årets semester hann vi med en liten tripp till Köpenhamn, och oavsett vilken tid på året jag är där så bara måste jag ta mig en titt inne på  Illums Bolighus. Tidigare hade de en hel avdelning dedikerad till just jul, året runt! Men nu har julen fått stryka lite på foten till förmån för andra säsongsprylar och huserar sen nåt år tillbaks i ett litet hörn i den tidigare avdelningen… Trist tycker jag, men det är väl inte så mycket att göra åt. Jag får väl helt enkelt längta desto mer tills julsäsongen drar igång igen och hela säsongsavdelningen fylls med underbara julsaker! ❤

Så här såg det hur som helst ut i det lilla ”julhörnet” för nån vecka sen, mycket papperspynt och platta metalldekorationer..…men även en vägg full av tomtar från Åsas Tomtebod! Älskar de här tomtarna och vättarna i ull, har ett par av dem själv som jag är väldigt förtjust i. 🙂

Och inne på Magasin du Nord, bland barnkläderna, hittade jag den här fina jultröjan på ordentlig rea! Tror den kostade runt en hundring, men tyvärr var den för stor för bägge mina ungar och för liten för mig själv, så den fick hänga kvar på sin galge. Förhoppningsvis kommer det nån annan julgalning och lägger vantarna på den snart så den får chans att visa upp sig i all sin prakt till jul!

2 reaktioner på ”Jultecken i Köpenhamn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s