Min egen högst personliga åsikt om Ikeas julsortiment 2016!

Det går att smygkika på Ikeas julsortiment för året både lite här och där om man rör sig i inrednings- eller julbloggssvängen, men ska jag vara ärlig så känns inte miljöbilderna sådär värst upphetsande i år… Tyvärr får jag väl säga, jag brukar längta efter att Ikea plockar fram sitt julsortiment, men just i år känns det ganska ”ojuligt” tycker jag; en salig mix av alternativa upphängningsanordningar för julgranskulor…

ikea-julen-2016-vinter-decoration

Hur tänkte de här? Pagodaparaplyer att hänga kulor i..? Njae…

 

…tryck med inspiration från stiliserade allmoge/kurbitsmönster och mest svart, vitt, guld och rött i färgväg. Not quite my cup of tea.

ikea-julen-2016

Dåligt med julkänsla här tycker jag, alldeles för  avskalat, murrigt och mörkt.

 

Det känns lite som om Rustas julsortiment träffade Granits dito och fick en ful ankunge till baby.

ikea-julen-2016-strala-led-ljusslinga

Typisk Granit-jul i avskalad stil med dov färgskala och naturliga dekorationer..

 

ikea-julen-2016-strala-led-ljusstake

Typisk Rusta-jul med mycket traditionella röda inslag..

 

Fast nä, nu var jag allt lite elak… Jag gillar ju både Granit, Rusta & Ikea när det gäller juprylar och är helt övertygad om att jag kommer att sukta efter mer än en sak ur Ikeas julsortiment i år när det väl kommer till kritan!

Dessutom fastnar jag oftast för deras julpapperssortiment, ljuslyktor samt kökstillbehör som plåtburkar och servetter. Jag ser fram emot att se den delen av sortimentet i år! 🙂

En reaktion på ”Min egen högst personliga åsikt om Ikeas julsortiment 2016!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s