Extrem julbelysning sökes till nytt tv-program!

Älskar du julbelysning eller vet du ett hus som brukar pyntas extraordinärt till jul? Nu söker man efter Sveriges mesta julbelysning till ett nytt tv-program!14191972_1769948746597221_58016489530276329_nDet kommer att bli ett varmt och hjärtligt program som ska visas på tv och jag längtar redan efter att få se det!

Själv ligger jag nog i lä med min ganska måttfulla utsmyckning, men känner du nån som skulle platsa i programmet så maila christmaslightfight@fremantlemedia.se eller gå in på projektets facebooksida och läs mer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s