Blossa 16!

Idag ska smaken på årets Blossa 16 avslöjas och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är nyfiken! 😉 Klart att jag också har funderat på årets Blossasmak (även om jag inte skrivit om det tidigare i år), vilken julälskare gör inte det liksom..?

Första ledtråden med den gröna bakgrunden och koordinater för de senaste årens inspirationskällor fick mig att tänka på Irland och kanske whiskey, men det kändes samtidigt lite fel eftersom det var London som inspirerade till förra årets Earl Grey, lite för nära inpå rent geografiskt med två brittiska inspirationskällor åren efter varandra…

blossa1

Sen släpptes den här bilden på en barrskog i motljus och tankarna vandrade osökt iväg till granskott som verkar vara lite av en ”it-smak” nu för tiden… Och visst, gran är ju definitivt juligt men frågan är, hur gott är det och hur funkar smaken ihop med glögg..?

blossa2

Nä Blossa, nu får ni snart avslöja årets smak! 🙂

3 reaktioner på ”Blossa 16!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s