Nyheter i glögghyllan från Saturnus!

Det är minsann inte bara Blossa som avslöjar smaker idag…Saturnus satsar också stort på smaksatt glögg och avslöjade nyss att årets alkoholfria variant har smak av polkagrisar. Premiumglöggen däremot kommer smaka av åkerbär och så lanserar de en prestigeglögg i mindre flaska som ”bygger på noga utvalt vin och extrakt framtagna från fikon och russin för extra fyllighet och karaktär, klassiskt kryddad med nejlika, kanel och ingefära”.

Polkagris låter som en spännande smak, men frågan är hur söt den är och hur väl mintsmaken gifter sig med glöggkryddorna..? Åkerbär är jag lite nyfiken på, det låter som en trevlig smak på glögg och så prestigeglöggen då som låter riktigt god, den måste man nog smaka…

Annars håller jag mig mest till den klassiska God Jul glöggen från Saturnus till de yngre glöggdrickarna hemma hos oss, en lagom söt och mild alkoholfri glögg som brukar tilltala barn. Dessutom går en krona per såld flaska till Radiohjälpens projekt Världens Barn, och med tanke på att det är Sveriges mest sålda alkoholfria glögg så blir det en del slantar till välgörenhet i slutänden och sånt gillar vi! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s