Drömmer mig bort till Macy’s julavdelning…

I brist på fina souvenirkulor från Riga drömmer jag mig bort till Macy’s julavdelning istället… Jag älskar att strosa runt bland deras hyllor fyllda av juldekorationer, den ena finare än den andra! I brist på möjlighet att göra det irl tog jag en vitruell tur i deras webbshop istället och se vad jag hittade! Underbara röda glaskulor med grönt  och vitt glitter, men här är det främst formen på kulorna som lockar! Är svag för både de långsmala spirorna och de lite knubbiga lökformade kulorna…

Här är återigen former som tilltalar mig, men kolla in polkagrismönstret på dessa!

Julgranskulor i form av bjällror i metall jag har varit svag för sen jag först såg det i Australien 2006, men nu har det blivit vanligt här hemma med. Tycker om idén med pinglor i granen, dessutom är de blanka och fina utan att vare sig kännas plastiga som plastkulor kan göra eller vara ömtåliga som glaskulor…De här två var bara helt underbara med sin enkla dekor i form av röda bär på kala grenar mot en snöig bakgrund!…och vem är jag att motstå en Naughty- eller Nicekula? Söta färger på dem dessutom som tilltalar mig!Slutligen, en Grinchkula. Jag älskar Grinchen och har redan en ”kula” i form av Grinchen, men han får gärna sällskap av den här lilla smyg-Grinchen… 😉

 

6 reaktioner på ”Drömmer mig bort till Macy’s julavdelning…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s