Sjukfrånvaro…

Sådär, nu är jag på benen igen efter en lättare släng av blindtarmsinflammation i förra veckan! Sånt ger i alla fall mig lite perspektiv och långa sjukhusdagar (och vakna nätter) får mig att börja fundera..

Undrar om den går att få med glöggsmak..?

När allt kommer omkring så är ju det värsta som kan hända till jul inte att pepparkakorna bränns, skinkan blir torr, det ösregnar hela dagen eller att man inte får den där julklappen man så innerligt önskat sig.

Det viktigaste är ju faktiskt att alla får vara friska och krya så att man kan fira tillsammans med dem man vill och tycker om!

Mardrömsscenariot hade ju varit vinterkräksjukan lagom till julafton… Usch och fy! Men det har vi *peppar peppar* sluppit hos oss. Nåt år åkte vi på det lagom till nyår istället, men det gör mig inte alls lika mycket..

Nä, nog sagt om det, jag har ju missat nästan en hel vecka av julbloggande, så nu tänkte jag ge mig i kast med att läsa alla nya inlägg mina kära bloggkollegor har skrivit! Såg nånstans att vissa Ikeavaruhus hunnit få in julsaker (Yay!!), nån annan hade hittat julmust i sin mataffär och förhoppningsvis har någon hunnit provsmaka Blossa 2016…

Så ha nu en skön vecka och glöm inte att vara tacksam om du har hälsan i behåll! 🙂

4 reaktioner på ”Sjukfrånvaro…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s