Edward Bloms maffiga och mysiga lättvinsglögg- en glögg jag bara måste smaka!

Nu får det vara slut på mitt gnällande ett tag! Idag hittade jag en sak som gjorde mig riktigt lycklig; Edward Blom & Saturnus glöggsamarbete kommer i en alkoholfri variant! Gissa om jag måste haffa mig (minst) en flaska av den..? 🙂

dysyonhyw89vtwrftpdn

Jag blev ju stormförtjust i hans starkvinsglögg när den släpptes förra året med det lilla förbehållet att jag inte är jätteförtjust i varma alkoholhaltiga drycker.

img_1229

Saturnus måste ha läst mina tankar för nu kommer Edward Bloms maffiga & mysiga lättvinsglögg som enligt pressreleasen har samma vision; ” Mycket av allt, inget modernt trams och låg sockerhalt. Ett gott fylligt avalkoholiserat rödvin i botten, mörkt farinsocker, torkade frukter som russin och fikon, generöst smaksatt med de klassiska glöggkryddorna kanel, kardemumma, nejlika, ingefära och pomerans. Slutligen spetsat med en skvätt konjak av prima kvalitet.” Edward själv säger ”Det här är hur jag vill att en glögg med låg alkoholhalt ska smaka. Den är mindre söt än andra alkoholfria glögger och kryddorna tillsammans med den lilla gnuttan konjak ger den trycket som ofta saknas. Det är en alkoholfri glögg för vuxna.”

Den ska enligt pressutskicket finnas i butik från slutet av oktober, det måste ju betyda nu i dagarna eller hur? Någon som kanske rent av har sett den i affären eller ännu bättre, provsmakat och kan uttala sig?

4 reaktioner på ”Edward Bloms maffiga och mysiga lättvinsglögg- en glögg jag bara måste smaka!

  1. Alexandra skriver:

    Ni som provat denna glögg, är den grumlig..? Har två flaskor här vars innehåll är grumlig, som att bottensatsen kommit med i flaskan. Den är ej klar som glögg brukar vara…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s