Edward och jag framför brasan…

Eller hans glögg åtminstone… 😉

Jag kom över en flaska av Edward Bloms maffiga & mysiga lättvinsglögg igår och var naturligtvis tvungen att prova den direkt! Vinden ven runt husknuten och regnet öste ner ute så jag var tvungen att tända en brasa också vilket inte gjorde saken sämre. Jag bara älskar ruskiga höstkvällar med eld i öppna spisen och varm glögg i muggen!

Och visst var glöggen god, men jag antar att jag kanske hade lite för höga förväntningar på den… Den är absolut kryddig och mustig och man känner att den är baserad på vin, men jag tycker nog ändå att den är lite för mjäkig i smaken. Funderar på om man kanske skulle ta och blanda den hälften hälften med hans starkvinsglögg? Precis som jag helst gör med Blossa, blandar deras vinglögg med lättvinsglöggen för att få en lagom vuxen smak utan alltför hög alkoholhalt… Det blir nog till att testa det ikväll minsann!

En reaktion på ”Edward och jag framför brasan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s