Blossa Sparkling & Spices!

Jag missade ju den här nyheten förra säsongen (får skylla på graviditet och bebisbubbla) så när jag hittade den på systemet häromdagen var jag såklart tvungen att köpa den!

Flaskan åkte direkt in i kylen så den var riktigt immandes kall när vi korkade upp den i lördags kväll…

Det här var en mycket trevlig bekantskap! Jag gillar bubbel och jag gillar glögg och Blossa Sparkling & Spices är liksom det bästa av dessa två världar. Ett (förvisso ganska sött) kryddigt och bubbligt vin med smak av citron. Vi drack det innan maten med lite salta tilltugg i form av ost, chips & nötter, men jag kan tänka mig att det fungerar bra som dessertvin också kombinerat med rätt dessert (tänker mig nån lätt men kryddig äppeldessert kanske..?).

Jag blev så himla taggad att jag genast beställde en flaska av årets nyhet, Blossa Sparkling & Spices red.

Jag har redan en svaghet för rött bubbel och med tanke på hur gott det vita Blossabubblet var så kan ju den röda inte bli annat än succé! 🙂

En reaktion på ”Blossa Sparkling & Spices!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s