Blossa Sparkling & Spices classic red!

För ett tag sen testade jag ju en av förra årets nyheter, den vita Blossa Sparkling & Spices Citrus. Jag menar, vad skulle kunna vara fel med det? Glögg & bubbel liksom?! Sen upptäckte jag att det släppts en röd variant på samma tema i år. Klart den också behövde testas!

Blossa Sparkling & Spices Classic Red är ett mousserande rött vin med smak av klassiska julkryddor. Smaken är fylligare än den vita varianten och smakar mer vin, men det är fortfarande ett lätt och sött mingelvin. Lite som en sangria typ, fast mousserande!

Färgen är fräscht ljusröd och vinet väldigt lättdrucket. Inte helt olikt ett ”vanligt” mousserande rödvin!

Det här är helt klart någonting jag skulle kunna bjuda på som ett kallt alternativ till glögg på adventsminglet (om det nu varit aktuellt med nåt sånt). I år får vi väl njuta av det under andra omständigheter men jag kommer definitivt beställa hem fler flaskor av Blossa Sparkling & Spices Classic Red!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s