Blossa 19 Aloha…

Nu är jag väl sist på bollen, men det gör mig faktiskt ingenting…

Blossa 19 Aloha med smak av passionsfrukt, hibiskus, kokos & kaffe. Nej säger jag på en gång, det blir ingen Blossa 19 för min del! Lika lite som det blev Blossa 18, Blossa 17 eller Blossa 16

Kalla mig traditionalist eller en gammal ”det-var-bättre-förr-tant”, men har det inte gått lite för långt? Mango, limoncello och nu hibiskus & passionsfrukt..? Nä, glögg ska smaka glögg om den ska falla mig i smaken. Inte ens flaskan känns särskilt julig eller är snygg i år…

Men är du trots allt sugen på att testa Blossa 19 så kostar den 119kr och finns i Systembolagets beställningssortiment! Själv håller jag mig till Blossa 1895 och min egen personliga vardagsfavorit; en blandning av Blossa Vinglögg & Lättglögg… Skål!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s